Leikkitreffit italialaisittain

Tänä aamuna heräsin kun Mathias seisoi sänkyni vieressä ja kysyi, että monelta hänen kaverinsa tulisivat, hän kun oli kutsunut kolme poikaa meille katsomaan uutta huonettaan.
En ihan vielä puoli seitsemältä lauantai-aamuna viitsinyt häiritä ko. poikien vanhempia, mutta lähetin myöhemmin päivällä viestin whatsuppissa, kutsuen pojat, koska Mathias oli niin innoissaan, että saisi vieraita.

Ensin ajattelin, että toivottavasti edes joku pojista pääsisi tulemaan. Kaikki kuitenkin vastasivat, että tulevat. Sitten muistin että täällä myös vanhemmat jäävät kylään samalla,  vaikka kyseessä onkin jo 6-vuotiaiden leikkitreffit, ja useimmiten myös perheen muutkin lapset ovat mukana, 

Kiirehdin kauppaan, tein pizzaa, paistoin poppareita, leivoin tiikerikakkua. Iltapäivällä koti täyttyikin huutavista ja riehuvista lapsista, ja vanhemmat istuivat keittiön pöydän ympärillä rupatellen. Kolme kaveria oli vaihtunut seitsemään lapseen ja viiteen aikuiseen.Kaikenlisäksi minun olisi pitänyt istua päivä koneen ääressä ja flunssakin pukkaa päälle. Mutta mitäpä sitä ei lapsen eteen tekisi...! 

Kommentit

 1. Hah, mun kyproslainen mieheni on kans sitä mieltä et perheiden kesken pitäis treffailla... Puolisoillakaan ei välttämättä ole omia ystäviä joita nähdään yksin, vain perheystäviä. Hassua minusta, hirveä hässäkkä jos pitää koko perhe kutsua joka kerta kylään!
  Terkuin Genevestä,
  Aino
  eikaitaas.com

  VastaaPoista
 2. Kiitos blogista! Tuus kurkkaamaan blogitunnustus! Bisous ja terkkuja Etelä-Ranskasta
  Ciao ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit