Koulun alku, joulutunnelmaa ja retki järvellä

Koulu alkoi siis viime viikolla, viimeinen vuosi pyörähti käyntiin, missä suurten tilojen (hotellit yms), vanhojen talojen restaurointi ja tuotesuunnittelu on pääpisteinä, 3D- ja graafista suunnittelua, designin historiaa ja markkinointia lisänä.


Viikonloppuna keräsin energioita kotona leipoen, ja kävimme Perugian keskustassa markkinoilla.


Ja sunnuntaina olimme katsomassa lasten joulumaailmaaSieltä kurvasimme Trasimeno-järvelle kalalounaalle, sekä samalla kävimme keskiaikaisen linnan raunioita katsomassa, ja kävelimme rannalla. 


Eilen saatoin mummin (eli äitini) lentokentälle vievään bussiin, niin loppui hänen visiittinsä tältä syksyltä, ja me palasimme arkeen, missä minä olen päivät pois ja Leo hoitaa koirat ja hakee Mathiaksen koulusta ja viettää iltapäivät hänen kanssaan, auttaa läksyissä ja hoitaa välipalan jne. 
Itselläni on sen verran tiukka aikataulu koulun, kurssin ja tallin kanssa, että Leo oli jopa pessyt pyykkiä auttaakseen, ja koneesta löytyi tietenkin vaaleat, tummat ja värilliset pyykit kaikki yhdessä sovussa... 

Kivaa loppuviikkoa kaikille!!!


Kommentit

  1. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuo opiskelusi. Ja varmasti oli ihanaa saada pitää äitiäsi lomalla siellä luonanne. Tiedän mitä se on, kun perheestä suurin osa asuu ulkomailla ja nähdään vain pari kertaa vuodessa.
    Meilläkin tuli niitä "värillisiä" pyykkejä sen verran, että kertakaikkiaan kielsin miestä koskemasta pesukoneeseen!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit