Tasapainoilua

Tällä viikolla olen karsinut tavaraa ja huonekaluja kotona suurella kädellä remontin myötä, uudelleen järjestänyt ja suunnitellut, siivonnut ja puunannut. Valmista ei ole vielä lähelläkään, ajattelin kerrankin tehdä kaiken hissukseen ja ajan kanssa, ajatellen mitä oikeasti haluan ja minnekin, vaikka Leo alkoikin jo hoputtaa,  jotta kodin saisi pian kuntoon.
Lisäksi yhden aamun pyhitin itseni hemmottelulle ja kävin hieronnassa, sekä parina aamuna koirien kanssa lenkillä. 
Kävin ratsastamassa kolme kertaa, todeten että sekin alkaa pikkuhiljaa luistaa.Lisäksi vuosien kaverittomuuden jälkeen olen vihdoin tutustunut muihin mammoihin. Olin babyshower-tyyppisellä illallisella, kaverini saadessa loppukuusta vauvan, kuuden naisen porukalla. Ilta venähti puoleen yöhön, ja teki kyllä hyvää vaihtaa kuulumisia, nauraa ja viettää aikaa muiden seurassa.

Viikkoon mahtui toinenkin illallinen, yhden meistä suomalaisista jättäen Umbrian taakseen, joten olimme jäähyväisillallisella.


Viikko oli siis touhua täys, ja viimein tuntui että elämässä on jonkunlaista tasapainoa, niin parisuhteessa, perheen kesken, kuin omassa ja sosiaalisessa elämässäni. Kaikkea vähän ja hyvää mieltä. Viikonlopulle on tiedossa kastanjoita ja punaviiniä, ja leffailta koko perheen voimin leffateatterissa. Mahtavaa viikonloppua teillekin!!!

Kommentit

Suositut tekstit