Sairaalareissuja, maanjäristyksiä ja maatalouskurssi

Viikkoon on mahtunut taas vaikka mitä, kaksi kertaa olimme Mathiaksen kanssa sairaalassa tutkimuksissa (ei mitään vakavaa, vaan S-vikaan liittyviä juttuja), koirien kanssa eläinlääkärissä vuosikatsauksessa (rokotukset ja verikokeet), pari kertaa ehdin käydä ratsastamassa, ja maakin alkoi taas järistä keskiviikkona, samana iltana kun mummi saapui visiitille, lisäksi satoi kaatamalla ja ukkosti.
Säikähdyksellä onneksi selvittiin taas, eikä ihmisvahinkoja järistyksistäkään ole kuin pari haavoittunutta, koulut pysyvät kuitenkin kiinni varmuuden vuoksi. 

Minulla alkoi myös näin uutena maatalousyrittäjänä pakollinen maatalouskurssi, joka on laajuudeltaan 80h. Kurssi on maanantaisin ja keskiviikkoisin klo14-19, ongelma vaan on, että minulla on myös koulua klo17 asti. Ja kummassakin on läsnäolopakko. Eli jotenkin tässä pitäisi sumplia aikataulut; lähteä koulusta aikaisemmin ja tulla kurssille myöhässä...?!? 
Ja oma päivä sen kun pitenee... eipä taida enää 24h/vrk riittää kaikkeen... rankka loppuvuosi tiedossa siis.


Nyt on pitkä viikonloppu ensi viikon pyhien takia, vielä ei ole tietoa mitä tehdään, tosin ainakin oliivinkeruuta pitäisi aloittaa... ja juhlia halloween-huumassa, koti onkin jo koristeltu.

                                        Mukavaa viikonloppua kaikille!Kommentit

  1. Onpa sinulla monta hommaa hoidettavana! Toivottavasti teillä ei ollut maanjäristystä, oliko se sortunut paikka kaukana teiltä? Kamalia nuo katastrofit!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit