Remonttia, sisustusta ja lauantainen lounas

Remontti sen kun jatkuu, kylpyhuoneen laatat loppuivat kesken ja lisää saamme vasta ensi viikon lopulla näillä näkymin, lisäksi allas kaappeineen ja patteri on kadoksissa, tehtaalta kyllä lähtenyt muttei koskaan saapunut määränpäähän. Loistavaa... Mathiaksen huone ja keittiö on nyt myös maalattu, Mathiaksen huone ammottaa tyhjyyttään uusia huonekaluja odottaen. Vielä olisi olohuone maalattavana, eli elämä jatkuu kaaoksen keskellä vielä tovin.
Viikko oli oikeastaan sitä perusarkea, ainoa kohokohta oli lauantai-lounas, kävimme syömässä kalaa ja sen jälkeen huonekaluostoksilla.

Sisustus perheessämme onkin yksi murheenkryyni, koska vaikka voisi kuvitella että minä sisustussuunnittelijana hoidan kotimme ulkonäön, niin en siitä ole kovinkaan vastuussa. Meillä kun maut ei juuri mene yksiin, ja Leon mielestä Ikeassakin menee sisustukseen liikaa rahaa, itse taas ostaisin ajan kestävää ja laadukasta tavaraa, mutta annan periksi ennemmin kuin alan kinastelemaan. Kaupasta olisivat halunneet ostaa tämän sähköisen tekonahka lepotuolin, mutta onnekseni se, ainakin toistaiseksi, jäi vielä kauppaan.

Tänään päivä menee olohuonetta tyhjentäen, Leolla on vapaa ilta, mikä kuulemma menee kirjanpidon parissa (minä luettelen numerot, hän kirjaa ylös). Vielä pari vuotta sitten kävimme retkillä, tutustumassa uusiin paikkoihin, leffassa tms kun oli hetki vapaata, nykyään vietämme yhteistä aikaa tukussa, eri virastoissa, tai kotona koneen ääressä ruokalistaa/työvuorolistaa tehden sekä miettien mitä lajiketta oliivipuita ostaa ja niiden hintoja vertaillen. Työ on nielaissut koko elämän, jopa eilisellä lounaalla ruokalajien välissä ehdimme tehdä listaa ensi viikolla tehtävistä jutuista. Täydeltä näyttää viikko jo nyt, ja minä olen vielä ns.lomalla, kunnes koulu taas kuukauden kuluttua alkaa. Sitä kauhulla odottaen...

Mukavaa ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit