Elukoita ja uusi look

Viikko on ollut hyvin eläinpitoinen, omien elukoiden ja naapurin kissojen lisäksi myös pienen pieni kissanpentu viihtyi meidän pihapiirissä, mutta valitettavasti koirat ei tule juttuun kissojen kanssa, varsinkin Max joka syö kaiken mikä liikkuu, ja niin kävi myös tämän pikku-kisun kanssa. Se löytyi puoliksi syötynä koirien aitauksesta.Muuten viikko oli heppaa, kodin kuntoon laittoa (puolet tilatuista huonekaluista edelleen saapumatta) ja maatilan perustamiseen liittyviä juttuja, peltoja mittaillen ja miettien.
Yhden aamun kuitenkin pyhitin rentoutumiselle ja kävin kampaajalla pätkäisemässä kutrini polkaksi. Se vaan tuntuu olevan enemmän mun juttu, kun pitkät hiukset, jotka oli aina ponnarilla tai nutturalla. 


Ensi viikolla tuleekin sitten mummi, eli äitini ja ensi viikko on myös minulle viimeinen lomaviikko. Niin ne kolme kuukautta meni kuin hujaus vaan, levättyä ei tullut juuri ollenkaan, missään ei käyty, yhdessäkään näyttelyssä en ollut, enkä sinne ulkoilmaelokuviinkaan selviytynyt, eikä montaa päivää ollut kun ei olisi ollut pakko tehdä jotain...  Taas voi vaan todeta, että kaikkea on haalittu liikaa samanaikaisesti... opinkohan mä koskaan?


                                   Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!  

Kommentit

Suositut tekstit