Viikonloppu lastenmenoissa

Maanjäristysten edelleen jatkuessa, onneksi tosin hieman lievempinä, olemme palanneet loma-arkeen. Olimme Mathiaksen neljän tarhakaverin ja heidän perheidensä kanssa syömässä naapurikylämme kyläjuhlilla, me vanhemmat istuimme iltaa, ja lapset leikkivät ja katselivat eläimiä. Valitettavasti puheenaiheet olivat maanjäristyksessä, eli kovin iloinen ilta ei ollut.

Viikonloppuna taas oli Perugian keskuspuistossa lastenfestarit, missä oli kaikenlaista toimintaa, askarteluja, lukupiirejä, teatteria ja näytöksiä jne. Lauantaina olimme siellä Mathiaksen kaverin Jacopon, ja hänen perheensä kanssa, katselimme nukketeatteria ja kuuntelimme kirjastoautolla tarinan, sekä taiteilivat temppuradalla. Illalla kävimme hampurilasravintolassa burgereilla.

Sunnuntaina taas olimme Mathiaksen kanssa kaksin ja ehdimme katsoa kaksi teatterinäytöstä, Mathias kävi niin palomies- kuin vuorikiipeilyradoilla,  kokeilemassa tennistä ja tiedekerhossa.Tämän viikon Mathias on päiväleirillä kaverinsa Daviden kanssa klo14 asti, kun mamman kanssa oleskelu kotona ei kuulemma ole enää kivaa... 

Kommentit