Retkipäivä maauimalaan ja kirppisprojekti

Tämä viikko on kestänyt ikuisuuden. Aika ei vaan ole kulunut, ei sitten millään, vaikka ollaankin hillottu ja säilötty, leivottu, laitettu ruokaa, siivottu kotia, ja karsittu Mathiaksen leluja ja pelejä.
Laitoin vanhat lelut myyntiin FBn kirppikselle, luvaten tuoton Mathiakselle. Harmi vaan, että vaikka jengi jopa ilmoittaa ostavansa, niin hakemisen kanssa onkin sitten niin tai näin... Edelleen odotellaan suurimmanosan tavaran hakua. 
Mutta ajattelin että touhu auttaisi Mathiasta ymmärtämään rahanarvoa, kun näkee fyysisesti rahanvaihdon, ja mitä tienaamallaan rahalla saa. Lisäksi meillä on käytössä myös leimasysteemi, tietystä määrästä leimoja saa rahaa. Mikään säästäjä meidän pienimies ei kuitenkaan ole, rahat polttaa lompakossa ja ne on käytetty päivässä, parissa...


Perheen yhteistä aikaa yritimme eilen, lauantaina. Piti lähteä maauimalaan viettämään päivää, mutta aamulla Leo ilmoitti, että hänellä oli tukkureissu tiedossa. Me jäimme odottamaan kotiin kilpikonnien seuraan niiden allasta ja häkkiä siivoomaan.


Leo vihdoin saapui ja lähdimme matkaan. Olimme perillä klo12.30. Ehdimme siis olla altaassa puolisen tuntia ennen lounasaikaa. 
Menimme hakemaan allasravintolasta ruokaa, ajatuksena syödä mäntyjen alla olevalla piknik-alueella. Odotimme ruokaa puolitoista tuntia, jonottaen. 
Loppujen lopuksi kello oli jo kolme kun olimme syöneet, ja koska italialaisten tyyliin ruoan jälkeen pitää odottaa tunteja ennenkuin voi taas mennä veteen (asia josta en jaksa yrittää enää edes keskustella), ei ollut mitään järjeä enää jäädä altaalle odottelemaan, koska klo16 piti lähteä kuitenkin Leon työn takia.
Eli meidän maauimalaretkipäivä muuttui puolen tunnin polskimiseksi ja pizzajonossa seisomiseen, sekä Mathiaksen itkuun koko kotimatkan.
No, aina ei onnistu, meillä varsinkin harvemmin...Toivotaan ensi viikosta parempaa, ja että jengi saisi haettua ostamansa tavarat!!! 

Kommentit

Suositut tekstit