Laatuaikaa lapsen kanssa

Tämän viikon olen oikeastaan pyhittänyt Mathiakselle ja yrittänyt toteuttaa pikkumiehen toiveet tekemisen suhteen. Osittain siksi, että omat energiat on jotakuinkin ollut viime viikot nollassa (alakuloa jos ei jopa masennusta ilmassa...), enkä jaksa vääntää Mathiaksen kanssa jokaikisestä asiasta.

Hän on päässyt sisään Minecraftin maailmaan, eikä muuta oikeastaan haluaisi tehdä kun pelata, minun maatessa sohvalla ja tuijottaessa kattoon tylsistyneenä.
Onneksi Mathias kuitenkin halusi parina päivänä ulos ja olimme puistossa pariin otteeseen. 
Mathiaksen leikkiessä suunnittelin koululaisen huonetta, jos Mathiaksen huoneen ehtisi tässä rempata ennen syyskuussa alkavaa koulua. Olimme piknikillä ex tempore, kahvilasta ostettujen eväiden kera ja kävimme katsomassa Pete ja näkymätön lohikäärme-elokuvan 3Dnä. 

Grillasimme oman maan maissia ja vietimme päivän omalla pihalla.


Sekä ilmojen ollessa tuuliset ja viileät askartelimme sisällä.


Pidimme myös Suomi-iltaa syöden uunilohta kanttarellimuhennoksen kanssa, ja koska täältä ei saa siideriä tai lonkeroa, ostin pullon breezeriä. Viime kerrasta olikin jo varmaan 10vuotta...


Kylällämme olisi ollut kyläjuhlat koko viikon, muttei selvitty sinne asti yhtenäkään iltana Mathiaksen nukahtaessa jo klo21. Ensi viikko on italiassa kesälomaviikko, suurinosa jengistä lomailee ja osa paikoistakin on kiinni. Leo on tietenkin töissä normaalia enemmän, eli meillä on tiedossa jotakuinkin samanlainen viikko ensi viikollakin. Nyt kuitenkin hevosta moikkaamaan, jos saan Mathiaksen kiristettyä/lahjottua/pakotettua sinne jollain ilveellä...
Kommentit

Suositut tekstit