Salaliittoja ja tallielämää

Kuukausi on kulunut siitä kun vaihdoin tallia. Vanhalta tallilta lähtiessäni välit oli ihan ok vanhojen tallilaisten kanssa, mutten ole pitänyt heihin kuitenkaan yhteyttä, tilanne siellä kun oli kaikkea muuta kuin siedettävä.

Nyt sitten huomasin, että he olivat poistaneet minut FB-kavereistaan ja kuulin ihme huhuja, mitä olin muka tehnyt ja sanonut, laittanut ihmisiä toisiaan vastaan, valehdellut, huijannut ja mitä kaikkea... Hohhoijaa.
Lisäksi he ovat nyt ihan vakuuttuneita siitä, että minulla oli joku salaliitto heitä vastaan alusta asti. Ja nyt kolme muutakin tyttöä on siirtymässä uudelle tallilleni, koska he eivät ole enää tervetulleita vanhalle, koska olen kuulemma saanut heidät puolelleni taikojeni kanssa...
Itse tytöistä en ole nähnyt kuin yhden, eli miten olen nämä salaliitot tehnyt, en tiedä... Tervettä sakkia siis.
Piste iin päälle oli kuitenkin kun entinen ratsastuksenopettajani oli ottanut yhteyttä uuteen opettajaani, minua haukkuen. En oikeastaan voinut muuta kuin nauraa, niin järjettömältä koko touhu kuulostaa.


No, sopeutuminen uuteen talliin ei myöskään ole ollut mutkatonta. Tallin ollessa estetalli, opettaja ilmoitti jo heti ensimmäisenä päivänä, että hän inhoaa kouluratsastusta, eikä aio sitä opettaa. Ja minähän olin nimenomaan ratsastanut koulua. 
Olen hypännyt viimeksi yli 20vuotta sitten, hevoseni taas ei ollenkaan. 
Niinpä löysin itseni alkeistunneilta 8-10-vuotiaiden tyttöjen kanssa harjoitellen puomeja ja laukkaamista.

Talli oli myös elokuussa yli viikon kiinni, joten kävin yhteensä neljällä tunnilla kuun aikana. Muuten sitten ratsastinkin yksikseni. Opettajan myös piti ratsastaa pari kertaa viikossa Sognador, samalla sitä kouluttaen, mutta ratsasti yhteensä kolme kertaa. 
Eli ihan ei mennyt suunnitelmien ja puheiden mukaan sekään homma, toivon mukaan vain sen takia että sattui olemaan elokuu, italialaisten lomakuu, ja nyt syyskuussa hommaan tulee muutos.


Lisähaasteen toi mukanaan myös se, että minulla oli Mathias koko elokuun mukana, eikä Leo halua että jätän hänet yksikseen ratsastamisen ajaksi, tallilla kun on isoja koiria, hevosista puhumattakaan. Eli ne kerrat että pääsin ratsastamaan oli harvassa, Leokin kun oli töissä käytännössä katsoen aina ja lastenhoitaja lomalla.


Puhuin jo opettajan kanssa, että syyskuussa suunnittelemme aikataulun, kuka liikuttaa hevosen ja milloin, koska tarhaan ja koska lepoa. Jos asiaan saisi hieman selkeyttä siten. 
Ja toivotaan, että siirrymme sieltä alkeistunneilta jossain vaiheessa edes jatkokurssille... Ja nyt estesatulan metsästykseen, kun koulusatulani ei kelpaa...


Kommentit

Suositut tekstit