Perheen yhteinen aika

Tällä viikolla ajattelin avata hieman meidän perhe-elämää, eli miten me vietämme aikaa yhdessä perheenä. Itsehän aina valitan ettei sitä ole, niin katsotaanpas miten asian laita oikeasti on. Eli perheen yhteinen aika viikon ajan ihan perusarjessa, Mathias käy päiväleiriä 9-17, minä opiskelen ja Leo töissä.
Maanantai: Haimme Mathiaksen päiväleiriltä klo17 Leon kanssa (kävimme kaksin kahvilla ennen sitä). Kotona ihmettelimme kissaa, joka oli kanojen seurana kana-aitauksessa. Keräsimme kananmunat ja päästimme kanat illaksi pihalle. Klo17.30 Leo meni töihin. Me jäimme Mathiaksen kanssa pihalle pulikoimaan.

Tiistai ja keskiviikko: ei ehditty olla yhdessä ollenkaan, minä kun tulin kotiin haettuani Mathiaksen, niin Leo lähti töihin.

Torstai: keräsimme kasvimaalta tomaatteja vartin ajan iltapäivällä, ennenkuin Leo meni töihin. 

Perjantai: istuimme puolisen tuntia ravintolan puolella Leon ja anopin kanssa Mathiaksen kertoessa mitä päiväleirillä oli tehty. 

Lauantai: söimme aamiaisen yhdessä.
Iltapäivällä Leo ja Mathias pelasivat Wiitä tunnin verran ja minä opiskelin sen aikaa.

Sunnuntai: anoppi oli tuonut synttäreidensä kunniaksi leivoksia, söimme niitä muiden työntekijöiden kanssa aamupalaksi. Leo oli koko päivän töissä, näimme vilaukselta iltapäivällä kun kävi vaihtamassa työvaatteet puhtaisiin.

Eli näin meidän arjessa, ei edes kahteen ja puoleen tuntiin ylletty...
Viikko meno muutenkin hieman alakuloisissa merkeissä, hevosellani on kaksi hyvänlaatuista kasvainta ja sieni naamassa ja sitä lääkittiin joka päivä, tilanne tallilla on muutenkin epämiellyttävä. 
Lisäksi lähestyvät loppukokeet stressaa, sain huonoja uutisia ja yksinäisyys painaa taas päälle. 

Ensi viikko on loppukiriä opiskeluissa ja 20.7 minullakin alkaa vihdoin loma. Jos mekin sitten ehtisimme viettää hieman enemmän aikaa yhdessä, kun Mathias ei mene päiväleirille enää ja minunkaan ei tarvitse istua nenä kirjassa! 
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!


Kommentit