Julkisten tilojen sisustussuunnittelija tässä hei!

Eilen ja tänään oli tämän vuoden loppukokeet koulussa. Ja koulustahan siis valmistuu erikseen joka vuosi, eli nyt on julkisten tilojen sisustussuunnittelijan tutkinto käyty. 
Kokeet koostuu kirjallisesta, suullisesta ja graafisesta kokeesta, ja arvosana muodostuu niin loppukokeista kuin koko vuoden keskiarvosta.
Ja tänä vuonna paransin arvosanaani pisteellä, täysin yllätyksenä itsellenikin, yltäen huimaan 98/100. Yleensä kun olen aina ollut se keskiverto oikeastaan kaikessa... 
Ravintola

Tänä vuonna koulussa keskityimme erityisesti 3D-renderointiin, niin AutoCad 3Dllä kuin Maxwell-ohjelmalla, ja ohessa muutama näyte eri projekteista.

Ryhmätyö; SPA
Viinibaari
Suunnittelemani lepotuolit Corian-materiaalista

Nyt siis on koulu loppu muutamaksi kuukaudeksi, kolmas ja viimeinen vuosi alkaa vasta marraskuun alussa. Sitä ennen toki on pari muuta kurssia tiedossa maatalousyrittäjänä, ja yksi sisustushommakin. Mutta nyt kuitenkin muutama päivä täysin lomaa ja rentoutumista! 


                                                                     Loma alkakoon!!!Kommentit

 1. Vautsi! Upeita töitä! skandinaavisuus näkyy selvästi suunnitelmissasi, ja nuo lepotuolit ovat aivan mielettömän hienot! Onnea! :)

  VastaaPoista
 2. Nayttaa tosi hyvalle! Ja onnea huippupisteista!

  VastaaPoista
 3. Milloinkas laitat tuon ravintolan pystyyn? Tosi mageen näköistä!
  Hyvää ansaittua kesävapaata :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa! Onnea tästäkin eteenpäin! Nuo lepotuolit ovat upeat, ostaisin, jos omistaisin uima-altaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit