iltamenoja kerrakseen

Tällä viikolla päivät meni rennosti kotona, ulkoillen ja uima-altaalla, sekä kävin parin vuoden tauon jälkeen kampaajallakin, kävellen ulos kampaamosta samalla tyvikasvulla, hiukset sentin lyhempinä, ja lompakko 120€ köyhempänä.Iltaisin taas olikin sitten menoa ja meininkiä; Torstai-iltana kävimme Riitan ja Leilan kanssa ulkona syömässä ja vaihtamassa kuulumiset.
Perjantai- ja sunnuntai-iltoina oli lastenkutsut, jotka oli oikein mukavia kokoontumisia, niin aikuisten kuin lasten kesken, iltaa istuen ruoan ja juoman parissa. Lapsetkaan ei ihan hirvästi riidelly.

Lauantai-iltana taas oli Leon parhaan kaverin häät, jossa Leo toimi bestmanina. Häät olivat oikein sekoitus keski-italialaista ja etelä-italialaista juhlaa. Etelä-italialaiset lauloivat karaokea sydämensä kyyllyydestä ja tanssivat rivitansseja eri ruokalajien välissä, kun taas umbrialaiset istuivat paikallaan koko aterian ajan, ja siirtyivät ulos istumaan ruokailun päätyttyä, etelä-italialaisten kreisibailatessa sisällä.
Meillä lastenhoitaja tuli hakemaan Mathiaksen klo21.30 ja e jatkoimme iltaa klo2 asti, ulkona istuen.Tällä viikolla sitten rauhallisemmin, kun tiedossa ei ole oikeastaan mitään muuta kuin hevosen siirtäminen toiselle tallille, loppuu vihdoin sekin stressi. Vaikkakin uusi talli toki jännittää, ei vuokraajaa hevosella eli itse saan käydä päivittäin, ja kaiken kukkuraksi talli on estetalli, eikä minulla ole mitään tietoa hyppääkö Sognador, se jää siis vielä nähtäväksi...

Oikein mukavaa viikkoa kaikille!!!

Kommentit

Suositut tekstit