Lääkärikäyntejä ja kesän merkkejä

Tällä viikolla koko perhe sairasti ihan hirveän vatsataudin, omalla kohdallani tauti oli pahin ja pari päivää meni pönttöä halaten sekä loppuviikko heikossa hapessa.

Viikon sisään mahtui myös ihan "muutama" lääkärikäynti; kävin oma lääkärillä, magneettikuvauksessa, ja neurologilla. Sognadorilla taas oli  eläinlääkäri ja hammaslääkäri, sekä Maxin kanssa vielä kolmannella eläinlääkärillä. Kaikki tietenkin vielä eri paikoissa ja eri aikoina. Ensi viikolle myös riittää vielä ainakin kolme eri lääkäriaikaa... Eli eroon ei vielä lekureista päästä.

Hieman ehdittiin tehdä muutakin, olimme nimittäin tallilla viettämässä iltapäivää ja grilli-illassa.Laitoin myös pihaa kuntoon talven jäljiltä ja mietin että mitenköhän saisin yksin korjattua uima-altaan, ulkoterassin ja pation, kaikki kun vaatisi säätöä, ja Leolla ei moiseen ole aikaa. 


Huono omatunto kolkutteli myös koulun suhteen, loppukokeet kun lähestyy ja en ole edes avannut kirjoja, saati sitten tietokonetta. Maanantaina aloitan, that's a promise!!! 

Muuten elämä jatkuu samana siis, Leo on töissä aamusta yömyöhään ja me Mathiaksen kanssa kaksin. Yritän jonglöörin lailla saada omat menoni johonkin väliin, siinä usein onnistumatta. 
Tapahtumiakin olisi ollut laidasta laitaan koko viikonlopun, mutta eipä ne oikein Mathiasta houkuta, ja kaksin minun kanssa vielä vähemmän. 
Kesä, ja joka kesäinen "yksinhuoltajuus" alkakoon...


Kommentit

Suositut tekstit