Juhannus ja hääpäivä

juhlissa
Juhannusviikonloppu meni ja juhannuksesta ei ollut tietoakaan. Täällä ei juhannusta juhlita milläänlailla, ja juhannustraditioita on hieman vaikea pitää yllä yksikseen. No, otin lasin proseccoa sen kunniaksi, mutta eipä se haikeutta juuri poistanut, kun katselin FBstä muiden juhannuskuvia.

Viikonloppuna oli kuitenkin hieman menoa, kun kaverini tyttö Nina täytti 6v, ja olimme Mathiaksen kanssa juhlissa mukavassa miljöössä, Mathiaksen leikkiessä/riehuessa ja minun istuessa iltaa muiden mammojen kanssa. 
Viikko taas alkoi koulujuttujen parissa, eilisen olin jopa koululla. Loppukokeet lähenee ja tahdin pitäisi kiihtyä... Totuus on, etten ole opiskellut vielä mitään, aikaa ei vain ole ollut kaikelta muulta, mutta onneksi portfolio on kohta valmis. 

häähumua 8 vuotta sitten
Mathiaksella on viimeinen viikko esikoulussa. Opettajien kanssa oli palaveri one to one ja saatiin palautetta miten esikoulu etenee, ja pelkkää positiivista palautetta tuli. 
Tarhan opettajat kertoivat myös, että käyvät juttelemassa tulevien opettajien kanssa, alustavat hieman lähtötilannetta heille, ja sanoivat keskustelevansa myös henkilökemioista. Ovat sitten tietoisia menneestä kiusaamisesta, mikä ilmeisesti ei ole kiusaajan puolelta loppunut, vaan vaihtanut kohdetta Mathiaksesta toiseen poikaan.
Juhlistimme myös 8.hääpäivämme (mikä oikeasti on tänään) jo eilen illalla. Normaalisti ei ole ollut tapana sen kummemmin juhlia, mutta viime vuosi on ollut erityisen raskas kummallekin, olemme nähneet toisemme vain vilauksella ja paljon on tapahtunut, joten tarkoituksena oli hengähtää yhdessä hetki. Ja hengähdimme romanttisesti leffassa toimintaelokuvaa katsoen, ja sen jälkeen italialaisen pikaruoan, Piadinan, parissa.

Perheenäkään emme juuri ole aikaa yhdessä viettänyt, ennen kävimme usein retkillä koirien kanssa tai pikku-pyrähdyksillä eri kylissä/kaupungeissa. Viime kerrasta alkaa olla jotakuinkin vuosi aikaa... Eilen sain Leon kuitenkin pysähtymään hetkeksi ja pelasimme perheen parissa lautapeliä. 

Nyt kuitenkin portfolion kasaamiseen ja kasvimaallakin parsakaalit odottavat istuttamista. 

Oikein ihanaa viikkoa kaikille! 

Kommentit

  1. Onnea hääpäivän johdosta. Ja tsemppihali sinne Italin ihaniin maisemiin. Tosi ikäviä nuo kiusaamisjutut! :´( Täälläkin jännitetään kovasti Vilpun syksyllä alkavaa eskaria - miten erilaisen lapsen käy. Onneksi suurinosa lapsista on tuttuja.

    Aivan ihana tuo banneri muuten, upea kuva!

    VastaaPoista
  2. Onnea hääpäivän johdosta! Myös meillä eilen 8. Hääpäivä!!! Tosin meille molemmille toinen liitto ja paljon enemmän ikää lasissa, mutta silti kiva pysähtyä hetkeksi juhlistamaan suhdetta. Se kannattaa aina!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit