Vapun viettoa stressaamisen välissä

Juhlapyhät on minulle aina pieni kompastuskivi, me kun vietämme ne yleensä kaksin Mathiaksen kanssa Leon ollessa töissä. Niinpä olin päättänyt olla juhlistamatta mitenkään vappua, varsinkin kun täällä sitä ei juuri mitenkään vietetä. Vappuaattona istuinkin tietokoneella tehden kouluhommia, ja välillä katselin FBstä ja instagramista muiden vapputunnelmaa.

Kunnes klo18 lähdimme Lidliin ostamaan nakkeja ja perunasalaattia. Iskin shamppanjan kylmään ja hain mansikoita alhaalta. Leo teki meille pizzaa ja niin oli Vappu meilläkin. 


Toki puuttui serpentiinit, naamarit ja ilmapallot, munkit, sima ja tippaleivät, vappubrunssista puhumattakaan... mutta skoolattiin Mathiaksen kanssa, katsoimme ranskalaisen koko perheen elokuvan ja illan lueskelin suomalaisia naistenlehtiä shamppanjaa siemaillen, enkä tehnyt mitään kouluun viittaavaakaan (erittäin huonolla omallatunnolla tosin).


Tänään sitten heräsinkin kukonlaulun aikaan koneelle, stressi nimittäin sen kun kasvaa samaa tahtia kun kouluun tehtävät hommat... Kaikenlisäksi on tiedossa vielä uusia kursseja, ja sen myötä siis myös uusia projekteja. Nyt jo unet jää vähiksi kun koulujutut pyörii päässä nukkumisen ohella, välillä tuntuu ettei saa kunnolla henkeä eikä jalat kanna, itkukin on herkässä, mutta ei ole aikaa sitä sen kummemmiin miettiä, vaan on painatteva menemään. 

Lisästressinä taas on talven aikana kerrytetyt kilot (+8kg stressaamisen ja ilmeisesti lohtusyömisen takia), ja nyt kesävaatteet ei mahdu enää päälle. Onneksi on vielä viileät ilmat, takatalven iskettyä, mutta kohta se kesä koittaa... 


Eli toukokuu mennäänkin sitten erittäin vähillä unilla, yrittäen laihduttaa, ja keskittyen kouluun entistä enemmän. 

Kesäkuuta odotellen.Kommentit

Suositut tekstit