Välipalaa ja vähän juhlamieltäkin

Koulua pusketaan niin täysillä kun vaan voidaan ja siinä sivussa yritän ottaa pieniä irtiottoja, ettei tilanne mene ihan mahdottomaksi pääkopan sisällä.

Mathiaksen tarhassa oli perjantai-iltapäivänä italialaista vanhanajan välipalaa nykypäivän "merendinoja" vastaan. Itsetehtyä leipää, oliiviöljyä ja tomaattia. Ei säilöntäaineita, sokeria tms. mitä nykyään hyvin usea mamma syöttää lapsilleen, erinäisten Kinder-tuotteiden muodossa.
Ruokavalistuksen lisäksi tarha on tehnyt myös loistoduunin aikaisemmin mainitsemassani kiusaamisessa. Pojat leikkivät niin nätisti kaikki kimpassa, ja kaikenkukkuraksi Mathias oli itse kiusaajan kanssa kuin paita ja peppu. Voi mikä helpoitus!!!Illalla juhlistin itsekseni syntymäpäivääni. 37-vuotta plakkarissa... Keski-iän kriisi lähestyy.... 


Lauantai-aamuna kävimme Leon kanssa lenkillä kera koirien, ja löysimme Sissi-kissan (kissa, joka päätti muuttaa meille ulkokissaksi vuosi sitten) kuolleena tien vierestä. Itseasiassa kissoja oli kaksi, kummatkin auton alle jääneitä. Ei ensimmäinen kissa jonka kanssa näin kävi, valitettavasti.Kävin myös tallilla, siellä taas on ollut uusia elämänalkuja viime aikoina, huhtikuun lopussa syntyi varsa ja viikko sen jälkeen kissa sai 5pentua. 
Muutenkin olen taas yrittänyt käydä vähän säännöllisemmin ratsastamassa. Äitienpäiväksi sain Mathiakselta tarhassa askartelemansa keittiökoukun ja runon, minkä oli jopa opetellut ulkoa, sekä hajuveden. Tai oikeastaan sain ne jo perjantaina samaan syssyyn synttärilahjojen kanssa (Leolta timanttikorvikset, anopilta Erbolarion suihkusaippua&rasva-setin), mikä on ihan jees, olenhan äiti jokaikinen päivä, ja tänään kaikenlisäksi vielä vatsataudin kourissa, joten koulujuttuja tehdään sängynpohjalta sen kummemmin juhlimatta. 


Oikein ihanaa ja aurinkoista päivää kaikille!!!

Kommentit

Suositut tekstit