Väentungoksen välttelyä

Tarkoitus oli tehdä koko viikonloppu kouluhommia aamusta iltaan ettei jäisi taas viime tippaan kaikki, mutta Mathiaksen tarhakaverin syntymäpäivät oli lauantaina, ja kun katselin whatsupin välityksellä kuinka suurinosa perui osallistumisensa, tuli paha mieli synttärisankarin puolesta ja päätimme Mathiaksen kanssa osallistua synttäreillä, vaikka olimme jo ilmoittaneet ettemme olisi osallistuneet.
Niinpä lähdimme ostamaan lahjaa kiireellä ja vietimme iltapäivän puolityhjässä salissa kymmenisen lapsen leikkiessä. Ja kouluhommat oli jäissä puoli päivää...


Illalla taas olisi ollut Perugian keskustassa paikallisradion järjestämä 40-vuotis synttärikonsertti, mihin olisi ollut mukava lähteä, mutta osittain sateisen ilman ja osittain koulujuttujen takia jätimme konsertin siis väliin, ja katselin sivusilmällä euroviisuja. Ja hyvä niin, koska kuvista päätellen keskusta oli hieman tukossa... Samoin tänään olisi ollut Gubbiossa perinteinen Corsa dei Ceri-tapahtuma, mutta tietäen kuinka suosittu se on, sekin vaihtui parin tunnin tallilla piipahtamiseen. Nyt ei vaan jaksanut mitään väentungosta, jonottamista, tönimistä jne.


Alkuvuodestahan päätin, että tämä kouluvuosi menee vähemmällä stressaamisella ja annan itselleni aikarajan kuinka kauan niitä koulujuttuja saa tehdä päivässä, jotta aikaa jäisi muullekin elämälle. No, eihän se tietenkään toiminut, kun koulu ei osaa järjestää kursseja fiksusti, vaan osa kursseista ja projekteista, joihin menisi muutama kuukausi, tehdään muutamassa viikossa. Se tietää ympärikellon istumista koneella, eikä suunnittelemani 8h/pvässä riitä alkuunkaan. Ja panokset sen kun kovenee, loppukokeiden kun pitäisi olla heti kesäkuussa, niin että niihinkin pitäisi alkaa valmistautua vielä samaan syssyyn. 

Eli ei muuta kuin hihat ylös ja hommiin!
Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille! Täällä kesä antaa vielä odottaa itseään... 

Kommentit

Suositut tekstit