Toukokuun tappotahti selätetty

Toukokuun tappotahti koulun suhteen on nyt ohi. Viimeinen koulupäivä on plakkarissa ja loma alkakoon! Toki minun pitää tehdä vielä portfolio vuoden aikana tehdyistä töistä ja opiskella loppukokeisiin, mutta teen ne pikkuhiljaa kesän aikana, kokeet kun on vasta heinäkuun puolessa välissä.

Viime viikko sairastettiin Mathiaksen kanssa molemmat, ja jännitettiin että tervehdytäänkö perjantaisiin 6-vuotisjuhliin. Just ja just tervehdyttiin, ja juhlat olikin oikein mukavat. Lapset tykkäsivät paikasta ja juhlista kovasti, ja me vanhemmat tutustuimme toisiimme paremmin.Lauantaina taas oli Mathiaksen tarhan retki kouluunmenijöille, eli tarhan isoimmat lapset viettivät päivän maatilalla lypsäen ja juustoa tehden, jauhaen jauhoja ja leipää leipoen. Ratsastamaankin pääsi, samoin kuin kärryajelulle. Illalla me vanhemmat (paitsi Leo, joka tietenkin oli töissä) menimme illallistamaan sinne. Ensin olimme joukolla aperitiiveillä, ja sen jälkeen suuntasimme illalliselle. 
Puhetta olikin jo seuraavasta illasta, naisten kesken, ilman miehiä ja lapsia. Olisiko tosiaan näin, että vihdoin sosiaalinenkin elämä alkaa ottaa tulta alleen...?!? No, se jää nähtäväksi.


Mathias on päässyt hommiin! (vasemman puoleinen)

Pikkuisen se kuitenkin on parantunut erittäin yksinäisten vuosien jälkeen. Tallilla tapaan ihmisiä, samoin kuin koulussa. Yleensähän en ole osallistunut luokkakavereiden illallisiin, aperitiiveihin tms, mutta tänään mietin että miksipä ei, ja niin on tiedossa sushi-ilta luokkakavereiden kanssa, skoolataan kuluneelle vuodelle ja toivotetaan hyvät kesät.


                                Toukokuusta on siis selvitty hengissä ja Kesäkuu alkakoon!!!! Kommentit