Neljä vuodenaikaa viikossa

Tämä viikko ilmojen puolesta oli hyvin vaihteleva... Maanantaina oli kevät, aurinko paistoi, laitoimme kasvimaata ja keräsin kypsiä mansikoita.Tiistaina sitten viileni, ja keskiviikkona satoi rakeita, tuhoten puolet istuttamistamme taimista, samoin kun melkein kypsät kirsikat. Ja näin itseasiassa on käynyt monesti ennenkin... Lisäksi sain kaivaa talvitakin esiin, sen verran kylmä oli muutaman päivän.


Koulukiireistä en aio edes mainita, mutta lisänsä on tuonut arkeen migreenitutkimukset, joiden takia ravaan vähän väliä eri sairaaloissa, laboratorioissa, varaamassa aikoja ja hakemassa tuloksia. Monen monta verikoetta takana, sydän on tutkittu useaan otteeseen, ja vielä olisi varjoaine- ja magneettikuvaukset edessä. Ei ainakaan voi sanoa ettei tutkittaisi. Ja kaikki siis julkisen sairaanhoidon puolella! Jonnekin ne meidän maksamat kovat verot menee (muuallekin kuin poliitikkojen taskuun siis..). 

Tänään taas oli sitten selkeästi jo kesäinen päivä. Tai ainakin näin ikkunasta ulos katsoen siltä vaikutti, me kun olimme koko päivän neljän seinän sisällä pelaillen ja Mathiaksen valittaessa (itkiessä) korvakipua.


Kesän merkkinä oli myös kaksi ambulanssikäyntiä lounasaikaan, kun muutama vanhus voi huonosti ulkona lounastaessa. Kuumuus iski yllättäen ja verenpaineet heitteli.


Nyt ilta rentoutuen ja keräten energiaa ensi viikkoon, tiedossa on nimittäin 6v-synttärihuumaa... 

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!
Kommentit

  1. Hei! Olen useasti päätynyt blogiisi, kun olen etsinyt tietoa Umbriasta ja nyt ajattelin jättää merkin itsestäni.
    Toivottavasti siellä päin on ensi viikolla jokin muu, kuin toppatakkikeli! Tulemme perheen kanssa Umbriaan kolmannen kerran ja tällä kertaa majapaikka on pienessä kylässä, Castel Ritaldissa. Toivottavasti aurinkoa siis riittää seuraavat pari viikkoa :)
    -M-

    VastaaPoista

Lähetä kommentti