Viikkopäiväkirja

Tällä viikolla avaan teille hieman tyypillistä viikkoani.
Maanantaina olin palaverissa aamupäivän, söin pikaisen lounaan ja kiiruhdin kouluun klo13-17. Kotona olin hieman vaille klo18, kävin suihkussa ja valmistauduin iltaan. Kävimme Leon kanssa ulkona syömässä, 1200-luvulta olevassa linnassa, ja ilta venähti seuraavan päivän puolelle nauttiessa hyvästä ruoasta ja viinistä.

Tiistai-aamuna olinkin sitten silmät ristissä. Aktiivirannekkeen mukaan olin nukkunut 4h20min, mutta eipä auttanut muuta kuin nousta ja lähteä kouluun, päiväkodin kautta tietenkin, Mathiaksen aamu-ja iltatoimet kun on aina minun harteilla, Leon nukkuessa aamulla ja illalla ollessa töissä. 

Koulua oli klo9-13, mistä menin suoraan tallille ratsastamaan.
Kotiin tulin klo17 pintaan, ja istuin koneen ääressä lukemassa ensi viikon tenttiin klo20 asti. Mathias leikki tarhakaverinsa kanssa, joka tuli yllätysvierailulle. Nukkumaan menin Mathiaksen kanssa samaan aikaan klo21.


Keskiviikkoisin minulla on viikon pisin koulupäivä, klo9-17, ja illan vietin tietokoneen ääressä klo23 asti. Hyvin koulutäyteinen päivä siis...  Ja torstai-aamunakin heräsin jo kukonlaulun aikaan jatkamaan hommaa muutamaksi tunniksi ennenkuin koulu alkoi klo9. 
Koulusta menin suoraan tallille ratsastamaan ihan kauheaan tuuleen. Siitä oli huvi kaukana, kun tuntui että tuuli vie hevosenkin mennessään.
Kotiin tullessa siivosin, tyhjensin pesukoneita, laitoin vaatteita paikoilleen, vaihdoin kilpikonnille veden jne, ja söimme illallista tarjoilijoiden kanssa alhaalla ravintolassa, niinkuin melkein joka ilta. 
Laitoin flunssaisen Mathiaksen nukkumaan, iltasadun kera, ja kaivoin tietokoneen esiin puoleen yöhön asti. Loppuyö taas meni herätän vähän väliä Mathiaksen yskiessä kovasti ja oksentaessa limaa. 

Perjantaisen etäpäivän aloitin opiskelemalla kemiaa ja fysiikkaa. Vein Mathiaksen tarhaan ja kävin koirien kanssa lenkillä auringonpaisteessa, istutin muutaman kukan ravintolan terassille ja siivosin kanalan.

Lounastin Leon kanssa tukusta ja pankista tultuamme, ja iltapäivällä piti käydä ratsastamassa, mutta babysitter olikin kipeä, joten otin Mathiaksen mukaan tallille ja päästimme Sognadorin tarhaan hetkeksi ratsastuksen sijaan.


Ilta vierähti taas koneella istuen ja toisella silmällä leffaa katsellen, sekä uutta hyvää viiniä maistellen.

Lauantaina Leo oli töissä poikkeuksellisesti aamusta yömyöhään isänpäivän takia. Söimme tauon aikana mansikkakakkua, ja Mathias oli tarhassa askarrellut lahjan. Muuten tein koulujuttuja ja luin tenttiin oikeastaan koko päivän. Mathiaksen lauantainen uimakoulukin on tauolla korvan puhkeamisen takia, mutta ulkoilimme hieman. Mieli oli jostain syystä maassa koko päivän, vaikka kaikki ihan ookoo olikin.
Lauantai-sunnuntai välisenä yönä valvoin. Kärsin unettomuudesta aina tasaisin väliajoin, herään aamuyöstä klo3-4 aikaan, enkä saa enää unta. Ja siinä vaiheessa kun pitäisi nousta klo6-7 aikaan on silmät sirrillään ja väsyttäisi niin pirusti. Niin tänäkin aamuna, mutta silti istuin tietokoneen ääressä jo klo6.30 koulujuttuja tehden ja viikon kirjanpidon duuniin. 
Ennen lounasta leikimme sotaa Minions (minä) vastaan Angry Birds (Mathias) pihalla, ja kävimme keräämässä oksia pääsiäiskoristeluja varten. Täällähän ei palmusunnuntaita sen kummemmin juhlisteta, ei ole virpoajia tms, mutta oman pienen perinteemme mukaisesti laitamme oksat, munat ja tiput esiin. Lounaan jälkeen vein Mathiaksen ensimmäistä kertaa ikinä Leon äidille hoitoon. Babysitter kun on edelleen kipeä ja tyttö, joka Sognadoria ratsastaa on Saksassa tämän viikon, eli piti päästä liikuttamaan hevonen, varsinkin kun en pääse alkuviikkoon ollenkaan tallille.
Nyt ilta pitäisi jatkaa vielä kouluhommien parissa ja laittaa kämppä kuntoon, pyykit, siivoukset jne.  

Miltäs viikko kuulosti? Paljon koulua, tallia ja jonkun verran siivousta. Siinäpä se kai pähkinänkuoressa.

Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! 
Kommentit

  1. Huh. Raskaalta, vaikkakin eksoottisen erilaiselta täältä kotosuomesta käsin katsottuan. Teidän elämää on niin jännä seurata siellä Italiassa. Unettomuus varmasti johtuu liiasta kiierestä ja stressistä.. Nimim. been there

    VastaaPoista
  2. Sinulla on ollut työntäyteinen viikko. Voimia sinulle sinne ��

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit