Seuraelämää

Tällä viikollakaan sairastamiselta ei säästytty kun sain Mathiaksen vatsataudin alkuviikosta. En kuitenkaan ehtinyt sen kummemmin lepäilemään, koulussa kun oli torstaina kaksi palautusta. Tein hommia vain kotoa käsin, etten tartuttaisi muitakin. Onneksi tauti meni kuitenkin parissa päivässä ohi.

Tallilla kävin vain katsomassa, kun kaverini Lauran super-ratsastaja Ida-tytär, joka oli juuri tämän viikon täällä käymässä, ratsasti Sognadorin, ja teki hommia että saataisiin kuriin hepan sikailut. Varsamaisesti se kun osoittaa mieltään pukitellen, kun pitäisi tehdä jotain mistä herra ei tykkää yms.

Mathiaksellakin oli kiva viikko kun Idan veljestä, Eelistä 8v, oli seuraa. Pojat leikkivät yhdessä tallilla, yhtenä iltana kävimme pelihallissa ja leffassa, eilen taas istuimme iltaa meillä, pojat leikkien ja me tytöt höpöttäen.
Edelleen on viikonloppua jäljellä, ja ihanaa kun kerrankin ei ole koulujuttujen kanssa kiire. Olen lukenut hieman ensi viikon tenttiin, tehnyt kasaantuneita kotitöitä, ja otin jopa tirsat nojatuolissa Milla kainaloissa. Kyllä teki hyvää vaan olla!
Nyt lauantai-illan viettoon, yöpuku päälle ja hautaudun sohvalle katsomaan elokuvaa. 
Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!!! 

Kommentit

Suositut tekstit