Pienoismallin tekoa ja pientä kriisiä

Viikonlopun aikana olin täysin kriisissä tuotesuunnittelun projektin pienoismalli(e)n kanssa. Olin delegoinut homman entiselle tarjoilijallemme, joka on puusepän oppisopimuskoulutuksessa, ja kun perjantai-iltana sain puoliksi tehdyt pienoismallit käsiini, ja nekin huonosti tehtynä, niin itkuhan siinä olis tullut, jos olisin pojan edessä kehdannut itkeä.

Ja mitä Leo teki, heitti pienoismallit mäkeen, ja aloitti homman alusta. Mittasi ja leikkasi palaset yön aikana ja lauantaina tauollaan, ja sunnuntaina sitten koottiin yhdessä kaikki kolme rakennelmaa. 
Sunnuntaiyönä Leo lisäsi vielä pari ylimääräistä aktiviteettia, ja niin ne oli valmiit kahdessa päivässä palautukseen. Vähäisillä unilla Leon kohdalla, ja muutamalla kriisi-itkulla ettei ne valmistu ajoissa, minulta.


Eilen meillä oli töiden esittely koulussa, ja hyvin meni, opettaja oli hyvin tyytyväinen. Projekti oli siis tuotesuunnittelua ja suunnittelin lasten leikkinurkkauksen julkisiin tiloihin kolmesta erillisestä rakennelmasta, mitkä toimii niin yksin, kuin ryhmänä.
Se projekti on saatu siis päätökseen, ja ensi viikolla saammekin sitten uuden tuotesuunnittelun. 
Oikein mukavaa viikkoa kaikille, minä lähden tästä kouluun opettelemaan renderingiä. 

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit