Viikko yhdessä perheen kesken -sairastaen

Kulunut viikko on madellut erittäin hitaasti. Olemme olleet kaikki kipeinä, flunssaa, yskää ja kuumetta liikkeellä. Tallilla olen päässyt käymään vain kerran sairastamisen ja koulujuttujen lomassa, ja koulussakin käännyin sen verran että kävin tekemässä Designin historian tentin. Toinen iso tentti ja palautus olisi sitten ensi maanantaina.


Viikon aikana keittiömmekin pääsi käyttöön, niin ruoanlaiton puolesta kuin leivonnankin. Ei kehdannut edes alas mennä hakemaan ruokaa, sen verran näkyjä olimme punaisine neninemme ja kotiasuinemme. No, jos jotain positiivista, niin ainakin vietimme aikaa yhdessä perheenä, vaikkakin puolikuolleina ja koomassa sohvalla, mutta silti yhdessä lounastaen ja illastaen, vaikka se monelle onkin täysin arkipäivää, niin meille se on harvinaista herkkua.


Eilen illalla palasimme kuitenkin arkeen, Leo meni töihin ja minä muiden suomalaisten naisten kanssa pizzalle. Tekipä hyvää nähdä aikuisia ihmisiä, koulussa kun muut ovat parikymppisiä nuoria, ja tallilla 15-vuotiaita teinejä...

Tänään kävin kummankin koiran kanssa eläinlääkärissä, Milla verikokeissa (veriarvot taas huonommat) ja Max näyttämässä paisetta tassussa, ja viime viikon aikana se on alkanut raapimaan kovasti itseään joka puolelta, ihan kuin syyhy olisi. Ensi viikolla sitten uudestaan, Maxilta leikataan paise pois ja lähetetään jatkotutkimuksiin (ettei vaan olisi syöpää) ja Millan haima ultrataan. 


Huomenna on Perugian pyhimyksen San Costanzon päivä, jolloin koulut ja päiväkodit pysyvät kiinni, eli on tiedossa pitkä viikonloppu, hyvin pitkän viikon jatkeeksi. 

San Costanzon kirkko Perugiassa

Eipä tänne siis sairastamista kummempaa... 
Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!!! 
Ja paljon kiitoksia onnitteluista Sognadorin suhteen! 


Kommentit

Suositut tekstit