Toteutunut unelma

Minulla on ehkä maailman paras mies....Viime viikolla ohimennen mainitsin että tallilla olisi varteenotettava hevonen myynnissä. Pari iltaa sen jälkeen sain sitten Leolta viestin, että jos minä sen hevosen haluan ja se tekee minut onnelliseksi, osta se vaikka heti huomenna. Ja niin sitten tein. No, en tietty ihan seuraavana päivänä, vaan tänään, eläinlääkärin tsekkauksen jälkeen, että kaikki oli kunnossa. Joillekin ehkä hevosen osto olisi ihan piece of cake, mutta minulle se on iso asia, koska olen haaveillut omasta hevosesta viimeiset 30vuotta. Aina se on ollut sellainen haave, et sitten kun on aikaa/varaa jne. mutta eihän sitä koskaan ole ollut, ei aikaa eikä varaa.
Eikä olisi kyllä nytkään, mutta hevosen ostin silti. Elämä kun on nyt, ja siitä on otettava irti sen minkä saa.

Ja saanen esitellä siis meidän uusimman perheenjäsenen Sognadorin (lausutaan jotakuinkin sonjador), joka on vajaa 5-vuotias ruuna, eli lasketaan vielä varsaksi. Ihan yksin en kuitenkaan hevosesta ole vastuussa, vaan minulla on sille vuokraaja, 16-vuotias Diletta-tyttö, jonka tarkoituksena on kisata sillä, ja hän käy tallilla kaksi kertaa viikossa.


Mukavaa loppuviikkoa kaikille, mulla se taitaa kulua pienoismallia tehdessä kouluun ja tallilla...

Kommentit

 1. Ihana toteutunut haave ,ja onnea uuden hevosen omistajalle:)Kaunis heppa!

  VastaaPoista
 2. Onnea ja iloa! Kyllä se niin on, että ei voi aina odottaa "sopivampaa hetkeä", vaan joskus on vain tehtävä unelmilleen jotain :)! Hienoa siis!

  VastaaPoista
 3. Vau! Ihan huikea juttu!!!

  Jätin sinulle blogihaasteen, jos heppakiireiltäsi ennätät. ;)
  http://erityislapsiperheet.onniblogit.com/external/blog.php?url=http://kauniskaikuu.blogspot.com/2016/01/haaste-blogini-tarina.html

  VastaaPoista

Lähetä kommentti