Vauhdikas viikonloppu

Vapaa viikonloppu ( ei koulujuttuja, ja mielikin niin paljon rennompi...) pyörähti käyntiin perjantaina pitkällä kävelylenkillä koirien kanssa, päiväunilla Milla ja Max kainaloissa, ja illalla oli Mathiaksen päiväkodin joulujuhla.


Aikaisempina vuosinahan Mathias ei ole avannut suutaan kertaakaan esityksissä, ja viimeksi tuli itkun kera pois kesken kaiken. 
Tällä kertaa poika kuitenkin yllätti ja lauloi oikein reippaasti kaikki laulut. 
Muutenkin oli onnistunut ilta, perinteisten arpajaisten aikaan hivuttauduin eturiviin, ihan vaan varmuuden vuoksi, ja Mathiashan voitti kun voittikin hiustenleikkauksen parturissa ja Leo veti kotiin pääpalkinnon; dvd-soittimen autoon. Toki se sopii paremmin mun autoon, kun Leon, vaikken noista laitteista mitään ymmärräkään.Aamut vietin tallilla Pedroa puunaten, ratsastaen ja nautiskellen kun kerrankin ei ollut kiire minnekään. Mutta kun lauantaina tulin tallilta, ja jätin suihkun ajaksi Mathiaksen Leon kanssa ulos, löysin Mathiaksen vetämässä vauhtiraitoja Leon autoon kivellä, rento fiilis katosi aika nopeasti. Lähdimme kuitenkin jouluiseen keskustaan Mathiaksen kanssa katselemaan joulumarkkinoita, jotka on jokavuosi Perugian vanhan linnakkeen kellareissaLasten leikkipaikkassa joulupukki veti hepalla karusellissa, ja Mathias temppuili radalla samalla kun itse nautin glühweinista. Pääsimme luistelemaankin, minulle oli eka kerta sitten 15vuoteen luistimilla, ja hyvin meni. En edes kaatunut! Ja Mathias vasta ensikertalaiseksi hyvin luistelikin, eikä olisi halunnut pois ollenkaan. Onneksi ehdimme luistelemaan varmasti useampaan otteeseen talven aikana.


Kävimme katsomassa jouluseimet ja -kuuset ja hengittämässä sisäämme joulun taikaa. Sunnuntaina leivoimme pipareita, ja lankoni ja kälyni kävivät suunnittelemassa joulunviettoa, tänä vuonna kun aiomme olla joulupäivän heidän luonaan, jonne tulee myös kälyni äiti Valko-Venäjältä. Aatto taas ollaan meillä, italialaisten perinteiden mukaisesti kalaa syöden ja suomalaisten perinteiden mukaisesti joululahjoja avaten.


                            Oikein ihanaa Joulunaikaa kaikille!!!!!!!


Kommentit

  1. Mukavaa joulun aikaa sinnekin! Blogiasi seuraan säännöllisesti, mutta kommentteja ei tule laitettua. Italiassa olen ensimmäisen kerran käynyt jo ennen kuin olet varmaan syntynytkään eli yli 30 vuotta sitten ja mukava on lukea elämästä siellä saapasmaassa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti