Arkea vaan

Kotiinpaluu ja arkeen asettuminen oli taas vaikeaa, varsinkin kun sairastuin flunssaan samantien. Pari päivää meni kuumeessa, ei mitään herkkua 40c' helteessä, ja seuraavat pari päivää ilman ääntä.

Mukavaa oli kuitenkin, kun Mathias sai kutsun ekoille leikkitreffeille (ja itse opiskelurauhan) ja vastavuoroisesti kaverin meille leikkimään seuraavana päivänä. Koulukirjojen lomassa sohvalla maatessa muistin taas että elämää se on arkikin, ja siitä pitäisi ottaa kaikki irti. 
Ja niinpä soitinkin samantien tallille ja varasin maastotunnin maanantai-aamuksi. Lauantai taas pyhitettiin pihatöille, jotta voimme olla omalla pihallakin, vaikkakin asiakkaiden silmien edessä ei osaa rennosti ottaakaan, niin en jaksaisi enää istua sisälläkään kaikkia päiviä.


Talven jäljiltä allas oli aika karseassa kunnossa. No, saimme sen puhtaaksi ja vedet sisään. Nyt odotellaan että vesi vähän lämpiää ennen pulahdusta.


Laitoimme myös varjoa patiolle bambusta ja sidoin tomaatteja, mitkä kasvavat kovaa vauhtia kasvimaalla. Vähän satoa ollaankin jo saatu, ja pian on luvassa lisää.
Perheemme sai myös lisäystä kolmesta vesikilpikonnasta, Leonardosta, Michelangelosta ja Raffaellosta, ja minä lisää hommaa akvaarion puhdistuksen muodossa...


Tänään kävimme sporttaamassa keskuspuistossa, Mathias pyörällä ja minä kävellen, syötimme eläimiä, ja leikkipuistossakin pyörähdettiin.
Nyt lähdemme leffaan katsomaan tanskalaista animaatioelokuvaa Albert-pojasta ja sitten ridauskamat ja porkkanat valmiiksi huomisaamua varten! Eipä tämä arkikaan pöllömpää ole. 

                                                      Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!


Kommentit