Koulu ja kasvimaa

Kun koulu alkoi päätin etten kertaakaan valita, vaan olen kiitollinen että vihdoin pääsen tekemään sitä mistä olen vuosia unelmoinut.
No, se lupaus unohtui jossain väsymyksen ja stressin välimaastossa. Kouluvuosi on ollut antoisa ja rankka yhtä aikaa. Loppua kohden tahti on vaan kasvanut, samalla myös stressi, unettomuus ja vyötärön ympärysmitta (syön stressiin ja suruun, jopa huomaamattani).


Usko itseeni on loppunut useaan kertaan, aamulla herätessäni itku ei ole ollut kaukana ajatellen kaikkia tehtäviä asioita ja ikäero luokkatovereihinkin on painanut välillä enemmän, välillä onneksi vähemmän. 

Nyt koulu on sitten ohi tältä lukuvuodelta, tai siis luennot. Muutama tentti vielä ja kolme palautusta (yhtä en ole edes aloittanut vielä...!!!) kahden viikon sisällä ja sitten alkaa portfolio kokoaminen loppukokeita varten ja loppukokeisiin pitää tietenkin myös lukea. Kokeiden ajankohdasta ei ole vielä tietoa, mutta ne on joko heinä- tai syyskuussa.


Eli täysillä en pääse kesästäkään nauttimaan, mutta toivon mukaan ei nyt sentään ihan näin kova tahti ja stressi kuitenkaan. 

No, sillä väliin kun minä olen ollut koulussa ja koneen ääressä, Leo on tehnyt meille kasvimaan. 


360 taimea istutettu ja nyt löytyy mansikkaa, paria eri melonia, kurpitsaa (kesä- ja tavallista) useampaa eri tomaattilajia, kurkkua, munakoisoa, fenkolia, paprikaa, kaalia, chiliä, valkosipulia ja yrttejä tulossa kesäksi omaan käyttöön, ravintolassahan ei lakien mukaan voi itse kasvatettuja käyttää.
Mutta eipä auta, koneen ääreen se on palattava ja istuttava siinä niin kauan kunnes on valmista. Ja sitten voinkin alkaa lukea tentteihin. Mutta en valita... ;) Kommentit