Koti kuntoon; keittiö

Talossamme ei ollut keittiötä ollenkaan muuttaessamme tänne. Mathiaksen syntyessä päätimme kuitenkin sellaisen ostaa, ja silloisen maun mukaan valitsin country-tyylisen keittiön Ikeasta. Nyt valitsisin toisin, mutta toisaalta sopiihan se talon henkeen, maalla kun ollaan.

Muuten kaikki on suhteellisen alkuperäistä kalustusta, jonka taloon muuttaessamme löysimme. Itse kuitenkaan en tästä Arte Povera-tyylistä tykkää, joten otin pensselin käteen ja aloin sutimaan. Valkoista sai pintaansa niin pöytä kuin takka. Annoin anopille takaisin keittiön tuolit ja valaisimen, ja vaihdoin ne enemmän silmää miellyttävämpiin, samoin kuin verhot, yrittäen pysyä kuitenkin teemassa. Tarkoitus oli siis saada valoisampi ja lämpimämpi tunne tilaan.
Ja tässä on lopputulos, ennen ja jälkeen.

 Miltäs näyttää, kumpi teidän silmään tuntuu mukavammalta? Nämä kun on aina niin makuasioita...


Kommentit

  1. Valkoinen maali tekee kyllä ihmeitä! Tosi onnistunut muodonmuutos! Tykkään tosi paljon tuosta pöydästä, sen kauniit muodot tuli todella mahtavasti esiin.

    VastaaPoista
  2. Tykkaan! Brava! Takkakin nayttaa ihan erilta..:)j Erikoisesti tykkaan poydasta ja tuoleista, kun niissa kahden tyylin vastakohta..hieno valinta..:)<3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti