Milla, pikku pyörremyrsky.

Tänään Milla-koiramme täyttää vuoden. Se tuli meille vähän odottamatta, kun jouduimme lopettamaan rakkaan Bimba-koiramme viime syksynä, ja Maxin jäätyä ilman seuraa päädyimme ottamaan sille toisen koiran kaveriksi, ja piristämään toki meidänkin mieliä surun keskellä.

Ja piristystä Milla todellakin toi, ollessaan oikea pyörremyrsky. Tai Terremoto (maanjäristys), niinkuin työntekijämme sitä kutsuu, koska mitään ei voi jättää hetkeksikään ilman ettei Milla sitä tuhoaisi. Kotona onneksi ei ole rikkonut mitään kummempaa, mitä nyt Mathiaksen leluja.

Mathiaksen kanssa ne tulevatkin todella hyvin juttuun. Mathiaksen ollessa ainoa lapsi, Millasta tuli melkein kuin pikku-sisko. Aamulla halitaan ja leikitään, samoin kun tarhasta tullessa juostaan pihalla pallojen perässä. Illalla käydään nukkumaan, poski poskea vasten.


Samoin kuin Maxin, jota se ei jättäisi rauhaan hetkeksikään, vaan koko ajan pitäisi leikkiä. Ja sitten kun väsy iskee, niin mikäs sen ihanampaa kuin kääriytyä viereen, tai päälle.Hyvätahtoinen Milla on energiastaan huolimatta kuitenkin, hyvin sosiaalinen ja "hymyilevä" koira, joka on kova pussaamaan, eikä koskaan voi olla liian lähellä.


Paljon Onnea Milla!!!


Kommentit