Esittely

Tänä vuonna tulee 10vuotta, kun pakkasin laukkuni ja lähdin opiskelemaan italian kieltä Perugian kaupunkiin, keski-Italiaan, ja edelleen sillä tiellä olen.

Tutustuin nykyiseen mieheeni, Leonardoon, joka toki edesauttoi tänne jäämistä, mutta enemmänkin rakkaus Italiaan sai jäämään tähän ah, niin ihanaan maahan, joka saa minut tosin aina välillä epätoivon ja raivonkin partaalle.

perheeni

Meillä on ravintola ( Leo on kokki) ja 4-vuotias Mathias-poika, sekä  kaksi koiraa; Max ja Milla. Oma arkeni pyörii kodin, ravintolan paperihommien, koirien ja lapsen ympärillä, ja nyt syksyllä aloitan lisäksi sisustusopiskelut, eli seuraavat kolme vuotta olen sitten täysipäiväinen opiskelija.

Max ja Milla

Tämä blogi syntyy varsinkin ystäville ja sukulaisille Suomen kamaralle, mutta toki muutkin olette tervetulleita mukaan matkaan!!!!


Ravintolamme, jonka ylakerrassa asumme

Kommentit

 1. Odotan innolla jatkoa. Laita paljon kuvia. :)

  VastaaPoista
 2. onko tarkoitetty vain suomalaiselle`? ;P entä italialaiselle asuvalle Suomessa? myös kinnostuneita sisuustuksesta? sorry että suomea on huono,,,allora ti scrivo un po in italiano...ciaooo e saluti di nuovo da Vaasa

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa mukaan vaan Katia!!! Mistäs päin itse olet kotoisin?!? Suomessa rakkauden perässä??? -Heidi

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Ciao Heidi, ole Basilicatasta, pikku kaupungi nimellä Bernalda,on tullut kuuluisa kun Francis Ford Coppola käy siellä joka vuosi ja omista hotelli..Oma tarina Suomen kanssa on pitkä,se alkoi Italiassa 1998 ensi kerrän kun tapasi yksi suomalainen mies :),,se suhde ei jatkanut mutta hausi aina muutta tänne, tulin joka kesä lomalle Suomeen....mutta sitten 2005 menetti työ ja ajattelin mitä jos etsin jotakin Sumesta? Ja lähdin Lappiin 6kk työskentelemaan Hotellissa..( sama aikana mula oli yksi mies mitä tapasin netistä mutta hän asui Oulun lähellä,.sen jälkeen muutin Vaasaan missä mulla oli kaverit ( nyt eivat ole enää ystävät :(...ja työskentelin pika ravintolassa 5v,se etäsuhde loppui, ja masentui pahasti,..olin melkein menossa takaisin Italiaan kun tapasin Mikko 2009..menimme sitten naimisissa 2012 Italiassa :) .la mia storia in breve!!!Vedo che una tua amica e´una famosa cantante!!!Buone feste a te e tua famiglia..Tu di dove sei?

  VastaaPoista
 7. Hah, pääsinpä minäkin kurkkaamaan ja lukemaan maailmallelähtösi syyt. Hyvät syyt ovat olleetkin, minkä onnea- huokuvista ilmeistä voin päätellä. Sisustus seuraa ruokailua hyvinkin käsikädessä. Kauneus ja tarkoittuksellisuus niiden ying ja yang. Lykkyä tykö opintoihin!

  VastaaPoista
 8. Voi elämä, kuinka satuinkaan eksymään blogisi pariin ! Minä "enkoskaanhaluamuuttaasuomesta"-ihminen olen salaa mieheltä alkanut haaveilla Italiaan muutosta - edes vuodeksi.
  Mieheni eno asui monta vuotta Italiassa, suloisessa pikku Lavenossa, jossa vierailimme vuonna 2008. Laveno varasti sydämeni totaalisesti ja olenkin unelmoinut sinne takaisin pääsystä vaikka kuinka kauan. Harmi vain, että kyseinen eno muutti pari vuotta sitten Saksaan..
  Onneksi en omista minkäänlaista kielipäätä, joten Italian opiskelu on todennäköisesti liki mahdotonta... Mutta vää, kuinka saan tämän kuumeen laskemaan ???

  Jään seurailemaan teidän elämäänne siellä - katkerana :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti